Over ons

Schilder Dick Beintema

Ik ben Dick Beintema en ik ben schilder met ruim 25 jaar ervaring in het vak. Samen met mijn werknemers zijn we sinds 2007 actief in Friesland met het schilders- en stoffeerbedrijf Beintema.
We willen allemaal graag kwaliteit leveren en werken nauwkeurig en met passie. Dat levert altijd een prachtig resultaat en we zijn trots op de projecten die we hebben opgeleverd. Of dat nu een eengezinswoning is waarvan de voordeur geschilderd moet worden of een monumentale boerderij die zowel van buiten als van binnen moet worden geschilderd en gestoffeerd, we zetten ons altijd in voor een perfect resultaat.

Goede service betekent voor ons niet alleen een goede dienstverlening en professioneel materiaal, maar ook goed advies, open staan voor speciale wensen en informatie geven op momenten dat u dat nodig heeft.
We denken met u mee en dat wordt door al onze klanten gewaardeerd.

Op deze website geven wij al een goede indruk van wat u van ons kan verwachten, maar we doen meer!
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Bel mij dan gerust. Ik ben telefonisch bereikbaar op 0519 562862 en wanneer ik aan het schilderen ben mobiel op 06 22497409. Wilt u liever via e-mail contact opnemen? Dan kan dat via onze contact pagina of door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik stuur u dan zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord.

Sinds 2007 zijn wij actief in de regio Noord Friesland. Na 22 jaar voor een schilders- en woningstofferingsbedrijf teĀ  hebben gewerkt vond ik het tijd om zelf te gaan ondernemen.
Na 2 jaar zelfstandig de onderneming te hebben opgebouwd, zijn we inmiddels gegroeid tot een dynamisch bedrijf met werknemers die hun vak verstaan. Wij zijn een flexibele en betrouwbare partner in de uitvoering van uw opdracht.